Ga naar hoofdonderdeel

Volwassenen (25+)

Slider volwassenen

Volwassenen (25+)

Foto volwassenen

Volwassenen

Tegenwoordig gaat het leven steeds sneller en zijn we druk bezig met het gezin, werk of sociale activiteiten waardoor het belang van ontspanning steeds groter wordt. Sport en bewegen is de ideale manier om te ontspannen en alles even los te laten.

Foto volwassenen 2

Aanbod

Voor volwassenen zijn er binnen de gemeente Roermond verschillende sport- en beweegactiviteiten waar je aan kunt deelnemen. Het aanbod en de activiteiten zijn ontzettend divers waardoor iedereen op eigen niveau en mate van uitdaging kan sporten. Wij streven ernaar om voor iedere inwoner een passende optie aan te bieden. Denk hierbij aan de verschillende sportverenigingen binnen de gemeente, het aanbod van fitness, crossfit, yoga, zwemmen en nog veel meer. Verder zet Sportservice Roermond zich in om op projectbasis activiteiten te organiseren zodat je de mogelijkheid hebt om ook kennis te maken met andere activiteiten.

Met dit totale aanbod willen wij je stimuleren, motiveren en activeren om in beweging te komen. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: zolang mogelijk fysiek en mentaal gezond blijven!

Neem contact met ons op

Damien Kies

Damiƫn Kies

Buurtsportcoach
Astrid Wijnen - Buurtsportcoach

Astrid Wijnen

Buurtsportcoach