Ga naar hoofdonderdeel

0-4 jarigen

0-4 jaar

0-4 jarigen

Kind 0-4 jaar

0-4 jarigen

Als ouders wil je niets liever dan dat je kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Dit begint al vlak na de geboorte van je kind, sport en bewegen op jonge leeftijd draagt bij aan de basis van een goede ontwikkeling. Binnen gemeente Roermond zijn er verschillende aanbieders die het bewegen voor baby’s, dreumesen en peuters stimuleren. Start met een goede beweegbasis en stimuleer, motiveer en activeer je kind in bewegen.

Meisje 0-4 jaar

Aanbod

Een mooi aanbod van ontspanning voor ouder en kind is het baby en peuterzwemmen bij zwembad de Roerdomp. Bewegen in het water draagt bij aan de motorische ontwikkeling van het kind, wat op latere leeftijd voordelen met zich mee brengt.

Als Sportservice Roermond stimuleren wij het bewegen op kinderdagverblijven, door deze te activeren om mee te doen aan de peuter 4-daagse bijvoorbeeld. Daarnaast hebben wij een beweeg- en speelkaart op de website staan waarop: beweegaanbieders, buurtspeeltuintjes, betaalde speeltuinen en watertappunten binnen de gemeente Roermond te vinden zijn.

We weten allemaal jong geleerd is oud gedaan! Maak dus gebruik van het aanbod dat er binnen gemeente Roermond is!

Neem contact met ons op

Cas van Hintem - Buurtsportcoach

Cas van Hintem

Buurtsportcoach
Nadine Gruiters - Buurtsportcoach

Nadine Gruiters

Buurtsportcoach