Ga naar hoofdonderdeel

Beweegmakelaar

Beweegmakelaar slider

Beweegmakelaar

Beweegmakelaar 1

Buurtsportcoaches Damiën Kies en Astrid Wijnen zijn aangesteld als beweegmakelaars van de gemeente Roermond. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Een beweegmakelaar heeft als voornaamste doel om de inwoners van de gemeente Roermond te begeleiden naar duurzame beweegactiviteiten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sport, een beweeggroep, of gewoon wat meer wilt bewegen maar niet weet waar te beginnen, onze beweegmakelaars staan voor je klaar.

Beweegmakelaar 2

Stel je voor dat je wilt gaan sporten, maar niet precies weet welke sport bij jou past. Of misschien wil je graag voetballen, maar je weet niet waar je dit kunt doen. Dat is waar wij als beweegmakelaars om de hoek komen kijken. Wij gaan actief aan de slag om jouw vragen te koppelen aan passende beweegaanbieders in de regio. Ons doel is om een oplossing te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Maatwerk staat hierbij voorop, want we begrijpen dat iedereen uniek is en zijn eigen voorkeuren heeft als het om bewegen gaat.

Wat is een beweegmakelaar?

Een beweegmakelaar is een professional die zich inzet om inwoners te helpen bij het vinden van passende beweegactiviteiten. De beweegmakelaar fungeert als een tussenpersoon tussen de inwoner en de beweegaanbieder, met als doel om iedereen te helpen naar een gezondere levensstijl.

Voor wie is de beweegmakelaar bedoeld?

De beweegmakelaar is er voor alle inwoners van de gemeente Roermond die op zoek zijn naar ondersteuning bij het vinden van geschikte beweegactiviteiten. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, iedereen kan bij ons terecht.

Welke soort vragen kan ik stellen aan de beweegmakelaar?

Je kunt bij de beweegmakelaar terecht met allerlei vragen rondom bewegen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sport, een beweeggroep wilt vinden, of gewoon wat meer wilt bewegen maar niet weet waar te beginnen, de beweegmakelaar helpt je graag verder.

Hoe kan ik in contact komen met de beweegmakelaar?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze beweegmakelaars. Je kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het onderstaande formulier invullen.

Neem contact met ons op!

Astrid Wijnen - Buurtsportcoach

Astrid Wijnen

Beweegmakelaar
Damien Kies

Damiën Kies

Beweegmakelaar