Winter Games

Schrijf je snel in!

Vanaf 27 januari organiseren onze buurtsportoaches samen met de jongerenwerkers van stichting Wel.kom toffe sportactiviteiten voor jou op drie verschillende locaties in Roermond op woensdagmiddag.

Voor wie?

De activiteiten zijn voor tieners. Leeftijd 10 t/m 17 jaar.
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Doe dan ook mee met de lockdown games.

Waar?

Elke woensdagmiddag is er een activiteit op drie verschillende locaties. De buurstportoaches en jongerenwerker(s) van Wel.kom zijn tussen 14.00 en 17.00 uur:

 • bij de blauwe kooi in de Surinamestraat naast BS ’t Mozaïek.
 • op het Cruyff Court Donderberg, Olieslagersstraat 631.
 • op het schoolplein van basisschool Octopus, Abdissenstraat 1 (Swalmen).

Wat gaan we doen?

We organiseren drie verschillende activiteiten: archery attack, BMX clinic en paintball. Deze activiteiten worden elke week op een andere locatie aangeboden. Ben je nieuwsgierig wat de activiteit inhoudt? Wat we gaan doen en wanneer de activiteit bij jou in de buurt plaatsvindt, lees op de pagina van de wintergames.

Inschrijven?

Deelname is gratis en inschrijven is niet verplicht. Weet jij nu al dat je sowieso mee wilt doen? Schrijf je dan alvast in via het inschrijfformulier  Dan weet je zeker dat er voor jou een plaats vrij is! Inschrijven op de pagina van de wintergames.

Young Active - Activiteiten en regels

Nu je weer buiten mag sporten zijn er natuurlijk veel leuke dingen die we kunnen en mogen doen. Belangrijk is wel dat we ons aan de regels houden.Wat zou je allemaal (vanaf veilige afstand) kunnen doen:

 • Voetbal (over trappen)
 • Frisbee (overgooien)
 • Tennis
 • Badminton
 • Honkbal, handbal (bal overgooien)
 • Hardlopen
 • Fietsen
 • Skeeleren, skateboarden

Zorg ervoor dat jullie je aan de regels houden. Download hieronder een handig overzicht. Kijk op de sport & corona pagina voor de aanvullende regels in Roermond. Veel plezier.

Young Active - Gezonde snacks

Als je thuis zit, graai je vaak sneller in de snoepkast. Toch is het – zeker nu – heel belangrijk dat je fit en gezond blijft. Daarom delen we met jou deze lekkere recepten waardoor je guilty free kunt snoepen!

Gezonde Twix

Chocolate Chip Cookies

Suikervrije appelcake

Gezonde Snickerbites

Young Active - Buiten sporten

Voor 13 tot 18 jaar

Ben je tussen de 13 en 18 jaar? Wil je weer buiten lekker wat bewegen maar je kunt of wilt dit niet georganiseerd doen? Vanaf 7 mei mag dit weer buiten op openbare plekken. Middels dit filmpje laten we kort zien wat wel en niet mag. Voor meer informatie kijk je verder op deze site onder het kopje Sport & Corona.

Young Active - Doe mee met de Kalender April No Fools!

De enige echte beweegkalender voor Young Actives van Sportservice aan Huis

Klik hieronder op een dag uit de April No Fools:

Young Active – Maak je eigen Sportroom!

Zit jij op de middelbare school, ben je al aan het studeren of heb je net een nieuwe baan én wil je even iets anders dan leren of thuiswerken? Maak dan nu je eigen Sportroom! Wij hebben een vet filmpje gemaakt waarin je kunt zien hoe je een Sportroom maakt:
Wil je meer tips of inspiratie? Klik op onderstaande links:

Heel veel succes!, én deel je ervaringen op Social media met de #Roermoves.