Watersmash ontmoet mindfulness en borstcrawltechniek

De ROERMONDSE ZWEMVERENIGING (RZ) en IKLEERBORSTCRAWL.NL hebben de handen ineengeslagen. We gaan jullie deze ochtend meenemen in een spetterend zwembadavontuur.

Na een uur met de trainers van de ROERMONDSE ZWEMVERENIGING ben je overtuigd van de mentale verbetering die bewegen in water jou kan geven. Zou je graag willen dat een zwemtrainer naar jouw zwemtechniek kijkt en direct verbetertips geeft? Of heb je altijd al eens de start van een startblok willen leren? Wat doe je tijdens een zwemtraining; speciale techniekoefeningen! Wedstrijdje zwemmen; wat is jouw persoonlijke record? Ooit van waterbasketbal of waterpolo gehoord en zou je dat graag eens willen proberen….. Ook dat kan!

Met IKLEERBORSTCRAWL.NL als aanbieder van BORSTCRAWLCURSUSSEN VOOR BEGINNERS en BORSTCRAWL TECHNIEKTRAININGEN VOOR GEVORDERDE BORSTCRAWLZWEMMERS, TRIATLETEN EN AFSTANDSZWEMMERS ben je aan het goede adres voor je eerste stappen in de zwemsport. Wil je alleen je borstcrawltechniek verbeteren of ben je in voorbereiding voor een open water zwemtocht? Ontspannen leren zwemmen? Volg een mini-clinic borstcrawl voor beginners!

ENTHOUSIAST? MELD JE HIERONDER AAN!

Aanmelden

Watersmash ontmoet mindfulness en borstcrawltechniek

06-06-2023
9:30 - 10:30

Watersmash ontmoet mindfulness en borstcrawltechniek

06-06-2023
21:00 - 22:00