Thoes in bewaeging

Sportservice Roermond beweegt door!

Vanaf vrijdag 15 januari 2021 komen we iedere vrijdag ochtend bij jullie in de woonkamer op TV. Samen met TVEllef starten we die dagen lekker sportief. 4 weken lang kunnen jullie met ons mee sporten op ZIGGO zender 46. Vanaf 10 uur start het programma: thoes in bewaeging waarin onze docenten u voorgaan in de les. De uitzending zal tot 12:00 uur herhaald worden. U kunt dus zo vaak als u maar wil met ons meedoen.

De komende weken is het sportaanbod afwisselend.
15-1; Gymnastiek met Marloes Hagemans en Jerry Sahusilawane
22-1; Bodyflow met Hanneke Mouw
29-1; Zumba gold met Britt Roemen
5-2; Gymnastiek met Jerry Sahusilawane en Marloes Hagemans

Dus zet de TV op TVEllef (ziggo zender 46) op vrijdagochtend, neem een handdoek en iets te drinken en sport met ons mee! Zo komen we fit uit deze lockdown.
Geen Ziggo abonnement? Kijk dan naar de livestream van TVEllef.

Thuissport voor Senioren

Hét online sportprogramma voor senioren in Roermond

Tijdens de lockdown (t/m 9 februari 2021) blijven we zoveel mogelijk thuis. Het is belangrijk om toch in beweging te zijn, zodat we fysiek en mentaal fit blijven. Sportservice aan Huis brengt een online sportprogramma voor senioren naar u toe. Klik op het lesaanbod hieronder en ontdek wanneer de eerstvolgende LIVE les van Thuissport voor Senioren start én hoe u daaraan online kunt deelnemen.

Meedoen aan een LIVE les

De LIVE lessen worden gegeven via ZOOM. U heeft een laptop, pc, tablet of telefoon nodig met toegang tot internet en beeld en geluid. In de tutorial wordt  stap voor stap uitgelegd wat u moet doen om deel te nemen aan een ZOOM meting.

Of u volgt de stap voor stap handleiding:

1. ZOOM stap voor stap handleiding laptop of pc.
2. ZOOM stap voor stap handleiding tablet of smartphone.

Sportservice Roermond
"Sportservice Roermond beweegt altijd mee, ook met de senioren die thuis sporten."