Sportservice Rebound

De reactiepagina van Sportservice aan Huis

Bij Sportservice Roermond krijgen we bijna elke dag enthousiaste reacties op ons programma Sportservice aan Huis. We zien dat scholen digitaal aan de slag gaan met onze filmpjes, we merken dat ouders hun actiefste beentje voor zetten én we horen kinderen daar vol energie over vertellen. Maar het is natuurlijk zonde als al die motiverende reacties schuilgaan in onze mailboxen, in archiefmappen of in besloten WhatsApp-groepjes. Daarom is er nu Sportservice Rebound: deze reactiepagina is dé centrale verzamelplaats voor iedereen die goed bezig is met Sportservice aan Huis. Zo zetten wij niet alleen iedereen in beweging, maar bewegen we écht met elkaar mee. Afkijken en spieken is hier juist wél de bedoeling. Doe mee, leer van een ander, haal er motivatie en inspiratie uit en vooral: blijf meebewegen!

Janssen - Fritsen
"Bij Sportservice Roermond verzorgen ze LIVE sportlessen voor o.a. senioren met een mooie achtergrond: gepersonaliseerde matten!"
Juffrouw Maud
"Het samenstellen van de weektaken gaat goed. De Sportservice gymles filmpjes zitten er standaard in."
Olivier
"Bij Fanatics'71 zijn we nu noodgedwongen uit elkaar. Toch blijven we als vereniging dicht bij elkaar. Leden sturen selfies en tekeningen van hun lievelingssport."
Jolanda
"Leuke oefeningen op Youtube. De armoefeningen vanmorgen gelijk op de rand van het bed gedaan."
Ralph
"De lessen worden op een leuke enthousiaste manier gepresenteerd en zijn voor alle niveaus. Keep up the good work!"
Jasmijn
"Ik vind de thuis gym heel erg leuk omdat ik de gymles van school mis. Ik hoop dat we weer snel naar echte gymles kunnen."
Daelzicht/'t Trefke, Roermond
"We kunnen nu op de gang van ons WBC in Herten diversen sport- en spel activiteiten doen, met dank aan Sportservice Roermond!"
Lynn en Levi
Lynn: "Ik vond de vlag maken met alle spullen het leukste." Levi: "Ik ook."
Juffrouw Sophie
"Ik wil toch even zeggen dat het erg leuk is , die ideeën om te bewegen online! Juist nu kinderen veel binnen moeten blijven!"
Lisette
"Ik wil jullie bedanken voor jullie prachtige bijdrage aan het sporten van de kinderen thuis. Wat een super initiatief en leuke filmpjes."

Deel jouw ervaring met en over ons.

Sportservice Rebound

Laat ons weten wat je erg tof vond om te doen of wat je vindt van Sportservice aan huis en onze website.
  • Vul hieronder in op welk e-mailadres we jou, indien nodig, kunnen bereiken.
  • Indien gewenst, kun je hier een bestand of document toevoegen om te laten zien hoe jij lekker sportief bezig bent geweest.
    Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx.
  • Ga je ermee akkoord dat Sportservice Roermond de door jouw ingevulde gegevens enkel en alleen gebruikt voor het ontvangen van jouw tip of idee, en om eventueel naar aanleiding hiervan per e-mail contact op te nemen? Deze gegevens worden binnen 14 dagen door Sportservice Roermond verwijderd, tenzij hierover in overleg met jou andere afspraken worden gemaakt.