Sportservice Rebound

De reactiepagina van Sportservice aan Huis

Bij Sportservice Roermond krijgen we bijna elke dag enthousiaste reacties op ons programma Sportservice aan Huis. We zien dat scholen digitaal aan de slag gaan met onze filmpjes, we merken dat ouders hun actiefste beentje voor zetten én we horen kinderen daar vol energie over vertellen. Maar het is natuurlijk zonde als al die motiverende reacties schuilgaan in onze mailboxen, in archiefmappen of in besloten WhatsApp-groepjes. Daarom is er nu Sportservice Rebound: deze reactiepagina is dé centrale verzamelplaats voor iedereen die goed bezig is met Sportservice aan Huis. Zo zetten wij niet alleen iedereen in beweging, maar bewegen we écht met elkaar mee. Afkijken en spieken is hier juist wél de bedoeling. Doe mee, leer van een ander, haal er motivatie en inspiratie uit en vooral: blijf meebewegen!

Janssen - Fritsen
"Bij Sportservice Roermond verzorgen ze LIVE sportlessen voor o.a. senioren met een mooie achtergrond: gepersonaliseerde matten!"

Janssen – Fritsen is de toestelleverancier van Sportservice Roermond. Zij hebben aan ons twee stevige matten geleverd met ons logo erop: een perfect decorstuk voor onze online live-lessen.

Juffrouw Maud
"Het samenstellen van de weektaken gaat goed. De Sportservice gymles filmpjes zitten er standaard in."

Juffrouw Maud geeft les op Basisschool de Stapsteen. Zij deelt actief de online gymlessen gemaakt door onze vakleerkrachten!

Olivier
"Bij Fanatics'71 zijn we nu noodgedwongen uit elkaar. Toch blijven we als vereniging dicht bij elkaar. Leden sturen selfies en tekeningen van hun lievelingssport."

Olivier is de voorzitter van de Roermondse basketbalvereniging Fanatics’71. Zij delen een leuke actie waarbij leden met een basketbal-selfie of een mooie tekening een bidon kunnen winnen.

Jolanda
"Leuke oefeningen op Youtube. De armoefeningen vanmorgen gelijk op de rand van het bed gedaan."
Ralph
"De lessen worden op een leuke enthousiaste manier gepresenteerd en zijn voor alle niveaus. Keep up the good work!"

Ralph is één van de deelnemers aan het programma HealthyLIFE. De oefeningen van HealthyLIFE staan op YouTube duidelijk uitgelegd.

 

Jasmijn
"Ik vind de thuis gym heel erg leuk omdat ik de gymles van school mis. Ik hoop dat we weer snel naar echte gymles kunnen."

Jasmijn is een enthousiaste leerling van basisschool de Stapsteen.

Daelzicht/'t Trefke, Roermond
"We kunnen nu op de gang van ons WBC in Herten diversen sport- en spel activiteiten doen, met dank aan Sportservice Roermond!"
Lynn en Levi
Lynn: "Ik vond de vlag maken met alle spullen het leukste." Levi: "Ik ook."

Wij hebben meegedaan met de koningsspelen!

Juffrouw Sophie
"Ik wil toch even zeggen dat het erg leuk is , die ideeën om te bewegen online! Juist nu kinderen veel binnen moeten blijven!"

Juffrouw Sophie geeft les op Basisschool ST Theresia.

Lisette
"Ik wil jullie bedanken voor jullie prachtige bijdrage aan het sporten van de kinderen thuis. Wat een super initiatief en leuke filmpjes."

Lisette is directrice op Basisschool ST Theresia.

Deel jouw ervaring met en over ons.

Sportservice Rebound

Laat ons weten wat je erg tof vond om te doen of wat je vindt van Sportservice aan huis en onze website.
  • Vul hieronder in op welk e-mailadres we jou, indien nodig, kunnen bereiken.
  • Indien gewenst, kun je hier een bestand of document toevoegen om te laten zien hoe jij lekker sportief bezig bent geweest.
    Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx.
  • Ga je ermee akkoord dat Sportservice Roermond de door jouw ingevulde gegevens enkel en alleen gebruikt voor het ontvangen van jouw tip of idee, en om eventueel naar aanleiding hiervan per e-mail contact op te nemen? Deze gegevens worden binnen 14 dagen door Sportservice Roermond verwijderd, tenzij hierover in overleg met jou andere afspraken worden gemaakt.