Sportservice aan Huis

Overzichtspagina: ons hele aanbod op een rijtje

In deze roerige tijden gooit Sportservice Roermond het roer om. We vinden het belangrijk om onze focus te verleggen naar alles wat er in deze situatie nog wél mogelijk is. Sportservice Roermond beweegt altijd met jou mee, dus juist in deze moeilijke periode willen we ons aanbod zo goed mogelijk aanpassen aan ieders behoeften en (nieuwe) mogelijkheden. Daarom starten we met een gloednieuw concept: Sportservice aan Huis! Met dit stukje (sport)service op maat voor iedereen willen we blijven meebewegen. Dit doen wij met een creatief, gevarieerd en verrassend aanbod aan oefeningen, tips, demonstraties, opdrachten, challenges, verhalen, recepten, contactmomenten en nog véééél meer. Houd onze website goed in de gaten, volg ons op Facebook, of blijf op de hoogte via Instagram.

Bewegen voor de Allerkleinsten

Beweeglessen en ideeën voor peuters en kleuters

Ook voor de allerkleinste heeft Sportservice aan Huis iets te bieden. Kijk maar eens naar de leuke ideeën die de Buurtsportcoaches voor de kleuters en peuters hebben bedacht. Bekijk alle video’s in onze YouTube playlist voor de kleintjes >>.


Young Active

Maak je eigen Sportroom!

Zit jij op de middelbare school, ben je al aan het studeren of heb je net een nieuwe baan én wil je even iets anders dan leren of thuiswerken? Maak dan nu je eigen Sportroom of Escaperoom! Wij hebben een vet filmpje gemaakt, waarin je kunt zien hoe je een Sportroom maakt. En daarnaast voorzien we je van nog meer (te) gekke ideeën en inspiratie. Wil jij het filmpje en alle tips zien?, ga dan snel naar ons bericht over de Sportroom >>

Thuis Gymles voor Kids

Gymlessen die je thuis kunt doen

De gymdocenten van Sportservice brengen de gymlessen bij je thuis. Ga naar de YouTube-playlist voor alle video’s >> en gym mee!


Doe LIVE mee met healthyLIFE

Het online lesprogramma van healthyLIFE namens Sportservice aan Huis

Sportservice aan Huis brengt het lesprogramma van healthyLIFE naar u toe. Kijk in het lesaanbod en ontdek wanneer de eerstvolgende LIVE les van healthyLIFE start en hoe u daaraan online kunt deelnemen. Doe mee met healthyLIFE LIVE >>

Family Fun

Fun voor het hele gezin!

Tijd voor wat leuke spelletjes om met het hele gezin te doen. Sportservice aan Huis zet wekelijks leuke activiteiten online. Meestal is er bij elk spelletje een leuk en duidelijk filmpje waardoor je het snel kunt spelen. Op dit moment heb je de keuze uit een spannende Spokenjacht, een slinkse Sokkenroof, het actieve Pylon Tikkertje of een potje Blaasvoetbal.

Ga snel naar de Family Fun pagina waar alles op staat! >>

Handige links en tips van IKS

Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg geeft een digitaal duwtje in de rug

Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg (IKS) is een project op het gebied van sporten met een beperking. Iedereen Kan Sporten organiseert en ondersteunt structureel sportaanbod, organiseert evenementen en ondersteunt bij alle randvoorwaarden zoals vervoer, toegankelijkheid van sportaccommodaties of het vinden van het juiste aanbod. Maar juist tijdens alle corona-maatregelen is dat structureel sportaanbod met alle randvoorwaarden niet zo vanzelfsprekend meer. Daarom verzamelt IKS op de website een reeks handigs tips, links en filmpjes, als digitaal duwtje in de rug voor sporters met een beperking. Bekijk de Thuis Bewegen-pagina van IKS >>

Deel jouw gouden idee of tips met ons:

Ideeënbus Sportservice aan Huis

Tips en ideeën voor ons programma Sportservice aan Huis zijn natuurlijk van harte welkom. Laat weten wat jij van ons verwacht, of deel jouw goede initiatieven en ideeën.
  • Vul hieronder in op welk e-mailadres we jou, indien nodig, kunnen bereiken.
  • Wat is jouw verzoek of idee voor Sportservice aan Huis?
  • Indien gewenst, kun je hier een bestand of document toevoegen om jouw tip of idee verder te onderbouwen.
    Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx.
  • Ga je ermee akkoord dat Sportservice Roermond de door jou ingevulde gegevens enkel en alleen gebruikt voor het ontvangen van jouw tip of idee, en om eventueel naar aanleiding hiervan per e-mail contact op te nemen? Deze gegevens worden binnen 14 dagen door Sportservice Roermond verwijderd, tenzij hierover in overleg met jou andere afspraken worden gemaakt.