Overig

Start Grow

Start Grow is hét FUNdament voor een sportieve en gezonde ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Een uniek concept met het grootste en meest gevarieerde sportaanbod voor jonge kinderen. The place to be om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met een scala aan sporten. De plek waar kinderen genieten en met veel plezier álle grondvormen van beweging leren. De plek waar ook ouders worden meegenomen in de sportieve ontwikkeling van hun kind. Waar op professionele en spectaculaire wijze de basis wordt gelegd voor een sportief en gezond leven. Dit alles vindt plaats in een omgeving die aansluit bij de belevingswereld van een kind.

Omdat de basis voor lichamelijke en motorische ontwikkeling al op jonge leeftijd wordt gelegd begint Start Grow met een breed sportaanbod voor kinderen van 3-7 jaar. Door Start Grow komen kinderen al vroeg in aanraking met sport, beweging én gezondheid. Met Start Grow zorgen we ervoor dat kinderen weer een professionele basis krijgen in sport en atletisme. Het Start Grow programma bestaat uit diverse modules waarin training, maar ook sport en spel een plek krijgen.

Start Grow is zo het voorportaal voor aansluiting bij een of meerdere sportverenigingen. Bij Start Grow geloven wij dat:

  • sport op jonge leeftijd een structurele rol in de ontwikkeling speelt;
  • vaardigheid in meerdere sporten positiever bijdraagt in een atletisch ontwikkeling;
  • atletische ontwikkeling voor elke sport een betere uitgangssituatie is;
  • interesse in sport groeit door intrinsieke motivatie;
  • intrinsieke motivatie groeit door zelf te ervaren;
  • keuzes voor een specifieke sport bewuster plaatsvindt als kinderen zelf de fun en diversiteit in sport ontdekken.

Daarom wil Start Grow deze keuze vergemakkelijken door kinderen op vroege leeftijd te laten ervaren welke sporten er zijn, te laten ontdekken welke sport het beste bij hen past en ze een basis geven in een sportief leven.

Start Now. Start Grow.

Meer informatie:
www.startgrow.nl