Tennis

RTC NIP

Tennispark Hattem, waarover de vereniging beschikt, is prachtig gelegen aan de Maastrichterweg naast Kasteeltje Hattem, in het gelijknamige park. Het tennispark bestaat uit 11 gravelbanen, waarvan er 9 voorzien zijn van kunstlicht. De baancapaciteit biedt de circa 550 seniorenleden en 180 junioren de garantie dat er op vrijwel elk gewenst moment getennist kan worden, zonder wachttijden.

Het omvangrijke ledenbestand en het beleid van de vereniging biedt eenieder de mogelijkheid op het gewenste niveau en in de gewenste wijze de tennissport te beoefenen: van jong tot oud en van beginner tot professional. Aan elke groep wordt aandacht besteed. Dit gebeurt onder andere in de vorm van trainingen voor jeugd en senioren, competitieteams op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag, op alle mogelijke niveaus en een overvolle activiteitenkalender, die ook sterk bijdraagt aan de sfeer en gezelligheid op de club. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wekelijkse Rode Draad, het openings- en slottoernooi, de Familiedag, het slot competitiefeest, uitwisselingen met andere verenigingen en de clubkampioenschappen. De combinatie van recreatief en prestatief tennis in een sportieve atmosfeer is kenmerkend voor RTC N.I.P.

Voor het proeven van de echte N.I.P.-sfeer is iedereen tijdens het seizoen, van april tot begin oktober, van harte welkom in het gezellige clubhuis “’t Knipuigske”. Het clubhuis wordt professioneel gerund, zodat de leden geen diensten hoeven te draaien en u op uitstekende wijze voorzien wordt van een drankje en hapje na afloop van een potje tennis.

Middels de internetsite, met de facebookpagina en via email probeert RTC N.I.P. u up-to-date te houden over de diverse activiteiten binnen de club.

Ook wanneer u nog geen lid bent, kunt u op de website de nodige informatie vinden om RTC N.I.P. te leren kennen. Wilt u graag aanvullende informatie ontvangen, neem dan even contact op of ga even langs op tennispark Hattem.

MEER INFORMATIE:
www.rtc-nip.nl