Duiken

Roermondse Onderwatersport Vereniging

Op zoek naar een fascinerende sport waarin je rust, inspanning en ontspanning kunt vinden? Neem dan vrijblijvend contact op met de enige niet-commerciële duikvereniging in Roermond. De vereniging is opgericht in 1971. Door jarenlange ervaring weten zij dan ook als géén ander hoe belangrijk het is om veel tijd en energie te steken in de opleidingen, zodat leden op een veilige, prettige en verantwoordde wijze leren duiken. Het belangrijkste binnen de vereniging is: “Dat al onze leden van hun duik kunnen genieten en na hun duik weer gezond boven water komen.”

Opleiding en ondersteuning
Wil je binnen erg korte tijd leren duiken, dan kun je beter contact opnemen met één van de commerciële duikscholen. Ben je echter op zoek naar een vereniging waarbij je op een dusdanige manier wordt opgeleid dat je vol zelfvertrouwen en op een veilige manier van de duiksport kunt genieten, dan ben je bij de Roermondse Onderwatersport Vereniging aan het juiste adres. Binnen de vereniging duurt een opleiding tot een eerste brevet ongeveer ¾ jaar (theorielessen, binnenwaterlessen en buitenwaterlessen). Pas als je de kennis en vaardigheden behorende bij een bepaald brevet beheerst, is de opleiding van dat brevet afgerond, en krijg je het brevet uitgereikt.

De duikbrevetten die bij de vereniging worden behaald worden wereldwijd op een hoogwaardig niveau erkend. Duikplezier en de gezelligheid binnen de vereniging zijn belangrijke aandachtspunten. De vereniging organiseert voor de leden dan ook geregeld activiteiten of reisjes. Ook beschikt de vereniging over een eigen compressor, zodat leden hun duikflessen gratis gevuld kunnen krijgen.

Meer informatie:
www.r-o-v.nl