LeefLiev Sportief

LeefLiev Sportief

LeefLiev Sportief is geschikt voor de beginnende tot gevorderde sporter. LeefLiev staat voor Lief voor je Lijf en Leef Lief! Plezier staat voorop en prestatie staat achteraan.

Je sport een uur in een groep met een leefstijlcoach. Bewegen is belangrijk als je een gezondere leefstijl wil. Door dit te doen met een leefstijlcoach leer je omgaan met je eigen grenzen en is er tijd voor persoonlijke aandacht. Met kleine stapjes bouw jij je eigen kracht en conditie op, midden in de prachtige natuur van Roermond! Sommige groepen gaan naar het bos, anderen blijven in het park. Er is voor elk wat wils.

Je kunt alles in je eigen tempo doen en op je eigen niveau. Bijvoorbeeld tijdens het stukje wandelen kun jij ervoor kiezen om te joggen of een sprintje te trekken. Je trainer biedt alles aan en jij kiest de vorm die bij je past. De bomen, takken, trapjes, heuveltjes, bankjes, grasvelden, brugleuningen zijn onze materialen. Aangevuld met ballen, speedminton, elastieken enzovoort voor extra variatie en spel. We wandelen tussen de oefeningen door en dan is er ook ruimte voor een praatje of misschien vind jij het juist fijn om in stilte te lopen. Alles kan. Het is jouw uurtje voor jou zelf.

Na afloop drinken we een kop thee op de hand. Dat doen we bij de startplek dus als je dan liever naar huis gaat dan kan dat ook. Plezier en aandacht voor jezelf staan voorop!

Als het voor jou (nog) niet mogelijk is om mee te doen met LeefLiev: Sportief dan is Veilig Sporten Roermond misschien meer geschikt. Dit is een aanbod van LeefLiev samen met Fysio Roermond Centraal. Je sport dan in een kleine groep met twee trainers: een leefstijlcoach en een fysiotherapeut. Geschikt voor (jong)volwassenen die een mentale en/of fysieke kwetsbaarheid ervaren. Er zijn bestaande groepjes maar in overleg kunnen er nieuwe groepjes starten. Een passend aanbod voor iedereen, dát is de kracht van LeefLiev!

MEER INFORMATIE:
www.leefliev.nl