CrossFit

CrossFit Roermond

Met CrossFit word je snel fit en sterk!

Uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid zijn allemaal belangrijk om fitheid te omschrijven. CrossFit werkt hieraan door middel van constant gevarieerde work outs met functionele bewegingen, uitgevoerd op een hoge intensiteit.

Er staat elke dag iets anders op het menu: oefeningen, herhalingen, gewichten en duur variëren van dag tot dag. Daarmee zijn de trainingen niet alleen super leuk maar dragen zij ook nog eens bij aan de algemene fitheid. Niemand verveelt zich bij CrossFit!

Met CrossFit wordt er teruggegaan naar de basis en wordt er gewerkt met functionele bewegingen. De work outs bestaan uit oefeningen die lijken op bewegingen uit het dagelijkse leven en verschillende sporten. Of te wel: oefeningen waar iedereen iets aan heeft. Bij CrossFit staat er geen rijen met crosstrainers, loopbanden of andere fitnessapparaten. Bij CrossFit wordt vooral veel gewerkt met  kettlebells, medicine balls, halterstangen, springtouwen, klimtouwen, ringen, optrekstangen…

Even rustig aan trainen zit er niet in. Met intensieve work outs die meestal tussen de 5 en 20 minuten duren bereik je de beste resultaten. Hoge intensiteit is voor iedereen wat anders, daarom zijn de work outs op ieders niveau aan te passen. Jong of oud, dik of dun, marinier of huismoeder, geblesseerd of niet – iedereen werkt aan hetzelfde doel: fitter worden!

Alle niveau’s kunnen naast elkaar trainen waardoor er ook een superleuke en gezellige community is. Kom het eens uitproberen!

MEER INFORMATIE:
www.crossfit-roermond.nl