Sport en Spel bij SHH

Sport en Spel bij SHH:

Het najaar programma is helaas al weer afgelopen. We starten weer in maart 2021. Tot dan.

Van 14.00 uur tot en met 16.30 uur kunnen jullie je samen of alleen uitleven buiten op het kunstgrasveld bij voetbalvereniging SHH. Je mag zelf aan de slag met de beschikbare materialen en kunt aansluiten bij een gegeven activiteit van 15.00 tot 16.00 uur. Elke week is er een wisselend programma dat je hieronder kunt vinden. Kinderen die 7x of vaker komen krijgen nog een extra sportieve beloning. Je mag komen en gaan wanneer je wilt.

Programma:
Het programma is afgelopen en zal weer starten in maart 2021.

Belangrijk:
– Deelname is op eigen risico.
– Je kunt komen en gaan wanneer je wilt.
– Leeftijd is van 6 t/m 15 jaar.

Ik hoop jullie allemaal weer te mogen begroeten vanaf maart 2021.

Voor meer vragen:
Rikwijnands@roermond.nl

Sporten en Spel in sporthal Jo Gerris

Sporten na school:
Weet je niet wat je wilt doen? Steeds maar achter die computer of op de tablet. Kom lekker naar buiten om te sporten, bewegen, genieten van de buitenlucht en bezig zijn met vrienden, vriendinnetjes, of klasgenootjes. Wij gaan weer van start met sporten na school.

Kijk hieronder waar en wanneer je aan de slag kunt:


Kom in beweging en sport lekker met ons mee!

Sporten en bewegen is belangrijk. Daarom organiseren we op woensdagmiddag een sport en spel instuif voor kinderen van groep 3 t/m groep 8. Kom alleen of neem vriendjes/vriendinnetjes mee. Iedereen is van harte welkom!

Sportinstuif in sporthal Jo Gerris
Vanaf woensdag 28 oktober gaan we iedere woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur lekker sporten. Dit gaan we doen in sporthal Jo Gerris. Elke week is er een georganiseerde activiteit. Omdat iedereen andere interesses heeft, zorgen we voor een gevarieerd aanbod.  Deze activiteit duurt 45 minuten, de laatste 15 minuten heb je de mogelijkheid om vrij te bewegen.

Als je deelneemt krijg je ook een stempelkaart. Ben jij 10x naar deze activiteit gekomen, dan krijg je van ons een sportieve beloning.

Programma:
Het programma kun je hier onder downloaden.

Belangrijk:

  • Deelname is op eigen risico.
  • Je kunt komen en gaan wanneer je wilt.
  • Leeftijd is van 6 t/m 15 jaar.

Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten.

Voor meer vragen:
Nadinegruiters@roermond.nl