Roermondse Sportweek 2021

Roermond een week lang in het teken van sport!

De Roermondse sportweek 2021 is AFGELOPEN. 

Wat hebben we een plezier gehad de afgelopen week!


Hier een samenvatting van onze activiteiten:

– We zijn gestart met de koningsspelen op 23 april bij de basisscholen. Alle basisscholen in Roermond kleurden deze dag oranje en de kinderen dansten zij-aan-zij voor onze koning.
– Op zaterdag24 april  hebben veel mensen onze SPORTIEVE QR ROUTE gelopen. Het was heerlijk weer en onze buurtsportcoach was tevreden met de opkomst
– Maandag 26 april stond de NORDIC WALKING activiteit op de planning. Een enthousiaste groep ouderen is in het heerlijke weer door het mooie Roermondse landschap gelopen.
– In de avond opende de deuren van ons eerste DIGITALE SPORTCAFÉ waar 2 inspiratiesessies verzorgd werden. Wat was dit een succes. Ook al was het digitaal, de gezelligheid van ons digitaal café was te voelen.
– Dinsdag 27 april was het koningsdag en werden de KONINGSSPELEN georganiseerd bij De Wijher. Meer dan 60 kinderen hebben die dag de stormbaan overleefd en enthousiast staan koekhappen.
– Woensdag 28 april was onze URBAN EXPERIENCE. De jeugd van Roermond heeft kunnen proeven aan URBAN BMX en STREETHOCKEY. De clinics werden verzorgd door BMX wereld kampioen Sietse van Berkel en de Nederlandse Hockey bond. Wat een geweldige flow was er die middag op de skatebaan.
– ’s Avonds werden de deuren van het DIGITAAL SPORTCAFÉ voor de laatste keer geopend. Ook deze avond bleek succesvol en verenigingen/vrijwilligers zijn weer met de nodige kennis ‘naar huis gegaan’.
– Zaterdag 1 mei sloten we onze sportweek af met een VOORJAARS SPORTINSTUIF voor iedereen met een beperking en/of uit speciaal onderwijs in de leeftijd t/m 26 jaar. Helaas heeft deze activiteit geen doorgang kunnen hebben door te weinig aanmeldingen.


De week is om gevlogen. Maar niet getreurd, volgend jaar staat weer een nieuwe sportweek op de agenda!
Ben jij er dan ook (weer) bij?

Vanaf zaterdag 1 mei gaan we direct door met onze meivakantie activiteiten.
Benieuwd wat er op de planning staat? Kijk dan op de meivakantie pagina. 

Tot volgend jaar.
Team Sportservice Roermond