QR route: mindfulness locatie 5

Wist je dat

Mindfulness is niets meer of minder dan je aandacht naar het moment halen. Hoe vaker je dat lukt, des te leuker en lichter je leven wordt.

Gebruik kleine, alledaagse gebeurtenissen om vaker in het moment te leven. Zo’n kleine gewoonte helpt je je leven stap voor stap leuker te maken. En zodra je het jezelf aanleert, heb je er al snel een leven lang plezier van.
Voorbeelden hiervan zijn: luister met aandacht naar je favoriete nummer, eet eens zonder afleiding van TV of laptop, zet je emailalerts uit en check je email op een paar vaste momenten gedurende de dag.

Benieuwd naar meer inspiratie of tips: google eens op ‘mindful moment’.

Volgende punt

51°11’45.6″N 5°59’01.7″E
Vul deze code in Google (maps) in.

Uitleg QR tocht

Je hebt een code gescand Super die onderdeel is van de QR-tocht(en) van Sportservice Roermond. Het is heerlijk en gezond om sportief bezig te zijn in de buitenlucht. Met deze tocht ga je door middel van opdrachten en coördinaten aan de slag om zo de hele tocht te voltooien.
Deze route van 5KM staat in het teken van mindfulness.

Naast deze tocht kunt je ook nog voor twee andere QR tochten kiezen, namelijk de puzzelroute (3,5 KM) en bootcamp route (10KM). Scan dan de andere kleurcodes op startlocatie Munsterplein.

Regels

Volg ten alle tijde de huidige corona regels, ook tijdens deze QR tocht. Op dit moment betekent dat:

  • Wandel alleen met je eigen gezin;
  • Wandel maximaal met 1 persoon buiten jouw eigen gezin. Dit uiteraard op 1,5 meter afstand.