12 februari 2021

Sportaanbieders in beeld: SC Leeuwen

Tijdens deze coronaperiode brengen we Roermondse sportaanbieders in beeld. Wij zijn erg benieuwd hoe het met hun gaat in deze moeilijke tijden. Een aantal weken lang komt er iedere zondag een nieuwe vereniging of sportaanbieder in beeld in de rubriek “sportaanbieders in beeld”.

DEZE WEEK VOETBALVERENIGING SC LEEUWEN. HET BESTUUR VERTELT:

  • Hoe gaan jullie om met deze coronatijd, geen wedstrijden, geen/andere trainingen, kantines/ kleedlokalen gesloten, geen publiek/ ouders etc.?

Erg lastig, we hebben weinig te willen. Senioren trainen niet en jeugd conform de huidige maatregelen.

  • Wat kunnen jullie de leden wel bieden in deze tijd?

Senioren kunnen we helaas met de huidige maatregelen niks bieden, jeugd alleen trainen en onderling wedstrijden spelen.

  • Wat zijn reacties van jullie leden of vrijwilligers?

Veel leden en vrijwilligers geven aan vooral het “samen zijn” te missen. Buiten het feit dat er geen wedstrijden zijn is ook de kantine gesloten, juist een plek waar leden en vrijwilligers elkaar ontmoeten en plezier hebben.

  • Wil je nog iets anders kwijt?

We maken ons wel om een aantal zaken zorgen, wat zijn de gevolgen lange termijn? Gaat dit mogelijk veel leden kosten en wat zijn daadwerkelijk de financiële  gevolgen als we de definitieve rekening gaan opmaken?

Laat we hopen dat we Covid’19 snel de baas zijn en we iedereen weer mogen begroeten bij SC Leeuwen. Ook kijken we uit naar de opening van onze nieuwe kleedruimtes die recent zijn opgeleverd, helaas hebben we deze nog niet kunnen gebruiken.