19 februari 2021

Sportaanbieders in beeld: Roermondse Hockeyclub Concordia

Tijdens deze coronaperiode willen we een aantal sportaanbieders in beeld brengen. Wij zijn erg benieuwd hoe het met hun gaat in deze moeilijke tijden. Een aantal weken lang komt er iedere zondag een nieuwe vereniging in beeld in de rubriek “sportaanbieders in beeld”.

DEZE WEEK DE ROERMONDSE HOCKEYCLUB CONCORDIA. HET BESTUUR VERTELT:

 

  • Hoe gaan jullie om met deze coronatijd, geen wedstrijden, geen/andere trainingen, kantines/ kleedlokalen gesloten, geen publiek/ ouders etc. etc.?

RHC Concordia is volop in beweging, we hebben onze jeugdteams volop in training,  organiseren onderlinge toernooitjes en gaan zelfs een interne competitie draaien. Helaas allemaal zonder ouders of publiek, maar we proberen er het beste van te maken.

  • Wat kunnen jullie de leden wel bieden in deze tijd?

In ieder geval voor de jeugd maximale trainingen, normaal in de winterperiode in de zaal nu gewoon op onze velden.

  • Wat zijn reacties van jullie leden of vrijwilligers?

Onze seniorleden kunnen helaas niet hockeyen, dit is een groot gemis, maar de jeugd kan gelukkig wel terecht. Onze vrijwilligers zijn druk met de organisatie van een en ander, natuurlijk is het vreselijk dat clubhuis en bijbehorende gezelligheid nu niet georganiseerd kunnen worden.

  • Zijn er nog dingen die jullie andere clubs willen laten zien (bv een samenwerking die is ontstaan in deze tijd)?

We hebben natuurlijk scholen aan het sporten gehad, dit willen we graag verder uitbouwen. Ook werken we met andere sportaanbieders zoals Bootcamp en dansschool.

  • Wil je nog iets anders kwijt?

We gaan zelfs actief worden in de verkiezingen, 17 maart is ons clubhuis stemlokaal!!