Tarieven

De tarieven van de MBvO-activiteiten in 2023

Binnen het Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) is er een breed aanbod aan activiteiten. De begeleiding is daarbij altijd in handen van speciaal opgeleide docenten en erkende instructeurs. Om dit te kunnen realiseren, zijn er kosten verbonden aan uw deelname. Via de tabel hieronder geven wij graag inzicht in onze actuele tarieven. Let op: Activiteiten die niet apart worden benoemd in deze tabel, vallen onder de categorie Overige activiteiten.

(Klik op de afbeelding om te vergroten)

Dit moet u weten over onze MBvO-Tarieven

  • U kunt ervoor kiezen om de kosten van deelname aan de MBvO-activiteiten maandelijks of jaarlijks te betalen. Deze keuze kunt u maken bij het invullen van het Aanmeldformulier.
  • De tarieven worden ieder jaar in januari opnieuw ge├»ndexeerd. Houd er dus rekening mee dat ieder jaar de kosten wijzigen.
  • Als u zich heeft afgemeld voor een activiteit van het MBvO, dan wordt er mogelijk nog eenmalig geld van uw rekening afgeschreven. Dit komt doordat het lesgeld door ons altijd achteraf in de eerstvolgende maand wordt ge├»ncasseerd. Voorbeeld: U meldt zich af op 3 januari. In dit geval betaalt u nog voor de hele resterende maand januari, waarna uw afmelding op 1 februari definitief wordt verwerkt. In de loop van februari wordt het lesgeld van januari door ons van uw rekening afgeschreven.