Corona update vanaf VRIJDAG 14 JANUARI 2022

Vanaf maandag 17-01-2022 gaan we weer van start met alle activiteiten in ons zwembad.

π˜Όπ™–π™£π™₯π™–π™¨π™¨π™žπ™£π™œπ™šπ™£:
– De zwemlessen worden weer gegeven zoals voorheen, dus alle kinderen worden terug geplaatst naar zijn/haar eigen dag en tijd, hierover heeft u een mail ontvangen.
– Voor het recreatief zwemmen/baby&peuterzwemmen dient vooraf gereserveerd te worden via onderstaande website.
Het tonen van een QR-code* inclusief legitimatiebewijs en het dragen van een mondkapje is nog steeds verplicht voor iedereen van 18 jaar of ouder.
Wij zijn ontzettend blij jullie weer te verwelkomen bij Zwembad de Roerdomp.

*Iedereen van 18 jaar of ouder die zwembad De Roerdomp bezoekt vanaf 6 november 2021,Β  dient langs de receptie te gaan en daar het Corona-toegangsbewijs (QR-code) Β in combinatie met een geldig legitimatiebewijs te tonen. De QR-code kunt u tonen op een telefoon, tablet of uitgeprint op papier.

Zonder deze documenten kunnen wij u helaas geen toegang verschaffen.

 

Wij willen u er op wijzen dat het personeel van zwembad De Roerdomp uitsluitend de opgelegde maatregelen uitvoeren. Ook wij vinden het niet fijn dat we mensen de toegang moeten weigeren.

Wij hopen dat u ondanks alle maatregelen die wij moeten uitvoeren, ons personeel respectvol blijft behandelen.

 

BELANGRIJKE MEDEDELING:
Vanwege COVID-19 is onze dienstverlening aangepast.
Ook wij moeten ons houden aan de maatregelen rondom COVID-19. We doen er alles aan om je zo veilig mogelijk te laten zwemmen.
Lees daarom eerst onze richtlijnen alvorens je komt zwemmen.

 

  • Was regelmatig je handen met water en zeep of desinfecteer je handen.
  • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiΓ«neregels in acht.
  • De toiletten, douches en kleedcabines zijn beschikbaar. Douchen tijdens de zwemlessen is helaas niet mogelijk i.v.m. stagnatie in de doorstroming van de routing.
  • Kluisjes kunnen op dit moment niet worden gebruikt.Β  U mag uw spullen in uw tas mee naar binnen nemen. Laat geen spullen achter in de kleedlokalen.
  • Kom alleen zwemmen als je klachtenvrij bent. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de activiteit klachten ontstaan zoals; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en plotseling verlies van smaak en/of reuk.
  • Het meest recente protocol Verantwoord Zwemmen is te vinden op: Voor organisaties | WaterVrij | samenwerkende partijen in de zwembranche (water-vrij.nl)