Fit & Slank

Gezonde voeding en meer lichaamsbeweging

Vijf keer per jaar gaat in Zwembad de Roerdomp de cursus Aqua Fit & Slank van start. Deze cursus is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Zwembad de Roerdomp en Sportservice Roermond. Een gezond voedingspatroon en meer lichaamsbeweging worden binnen dit programma gecombineerd.

Bij de cursus Fit & Slank is er niet alleen aandacht voor meer lichaamsbeweging, maar ook voor een gezond voedingspatroon. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van een eenvoudige methode die gemakkelijk te onthouden is, en die deelnemers op een laagdrempelige manier laat starten met bewegen in het water. De groepscursus Aqua Fit & Slank in De Roerdomp duurt acht weken en bestaat elke week uit 45 minuten cursus over het thema Fit & Slank en 45 minuten Aqua Fit oefeningen in het water. Bij dit programma zit onder meer een gratis kookboekje inbegrepen, om deelnemers nog beter op weg te helpen naar een gezond voedingspatroon.

 

Startdata en aanmelden voor Fit & Slank

De cursussen Fit & Slank starten vijf keer per jaar, namelijk in januari, maart, mei, september en november. Voor de exacte datums, lestijden, aanmeldingen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Brigitte Lemmen, via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 06-41 159 893
E-mailadres: brigitte.lemmen@fitenslank.nl .

Kosten Fit & Slank

Voor deelname aan Fit & Slank betaalt u eenmalig € 179,- waarna u het hele programma kunt volgen, bestaande uit lessen verdeeld over acht weken. Deze kosten kunnen gedeeltelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Het is verstandig om dit vooraf even te overleggen met uw eigen zorgverzekeraar.

Brigitte Lemmen
"Het is fantastisch om te zien wat Fit & Slank voor mensen kan betekenen."
Test Brigitte Lemmen
Brigitte Lemmen is de coördinator van het programma Fit & Slank. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 06-41 159 893 en het e-mailadres: brigitte.lemmen@fitenslank.nl .
Team Sportservice
"Team Sportservice beweegt mee voor een fit en slank Roermond."
SportserviceRoermond