7 augustus 2019

Onze nieuwe website: Roermondzwemt.nl!

Wie in het verleden de webpagina van Zwembad de Roerdomp regelmatig heeft bezocht, die ziet het waarschijnlijk direct. Er is heel veel veranderd! Sinds kort heeft Zwembad de Roerdomp namelijk een compleet vernieuwde én eigen website.

Eigenlijk zijn het zelfs twee nieuwe websites: we hebben namelijk zowel voor Zwembad de Roerdomp als voor onze partner Sportservice Roermond een nieuwe online thuisbasis ontwikkeld. Deze twee websites zijn met een paar technische hoogstandjes aan elkaar vastgemaakt en in elkaar geschoven. Daardoor is het volledige sportaanbod van Roermond nu terug te vinden op één plek, maar Zwembad de Roerdomp en Sportservice zijn ook nog steeds via twee aparte internetadressen terug te vinden.

Roermondzwemt.nl en Roermondsport.nl: twee keer één nieuwe website

De verdeling is heel simpel: je gaat naar Roermondzwemt.nl voor alle informatie over zwemmen in Roermond, terwijl op Roermondsport.nl alles over het sportaanbod van Roermond terug te vinden is. En via het menu klik je eenvoudig heen en weer tussen deze beide ‘domeinen’. In alle gevallen is het ons doel dat je snel vindt wat je zoekt. Natuurlijk is een website nooit écht helemaal af. We zullen blijven verbeteren, vernieuwen en aanvullen. Via onze nieuwsberichten houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, verrassende acties en belangrijke weetjes. Daarnaast kun je in ons activiteitenoverzicht steeds zien wat er allemaal te doen is in het zwembad.

Reageren?

Uiteraard horen we graag wat je van ons nieuwe online ‘thuishonk’ vindt. Heb je bijvoorbeeld een goede tip, mis je nog bepaalde informatie of heb je een foutje gezien? Laat het dan zeker even aan ons weten door een mailtje te sturen naar erwinmeeks@roermond.nl .