5 februari 2020

MBvO kiest de digitale weg: Online aanmelden en afmelden

Meer Bewegen voor Ouderen kiest voor de digitale weg! Wie zich wil aanmelden of afmelden voor de sport- en bewegingsactiviteiten van het MBvO, die kan dat sinds 4 februari 2020 doen via het online Startformulier MBvO. Dit online formulier maakt het een stuk eenvoudiger om zelfstandig een aanmelding of afmelding te regelen. Het is niet eens nodig om ergens een nieuw account aan te maken, want inloggen gebeurt via het systeem DigiD van de Rijksoverheid. Het Startformulier helpt u daarna met het doorlopen van alle stappen, voordat het formulier online wordt ingediend bij de afdeling MBvO van Sportservice Roermond.

 

Hoe werkt het Startformulier MBvO?

  • Via het Startformulier MBvO kunt u zich stap voor stap aanmelden of afmelden voor één of meerdere activiteiten van het MBvO;
  • Eerst kiest u de activiteiten waarvoor u wilt inschrijven of uitschrijven;
  • Bij een inschrijving geeft u daarna aan op welke dagen u deze lessen het liefste zou willen volgen;
  • Tot slot vult u een aantal persoonlijke gegevens in, zodat wij uw inschrijving of uitschrijving compleet kunnen maken;
  • Als u een foutje maakt tijdens het invullen, dan is dat geen probleem. Via het menu aan de linkerkant kunt u steeds terug naar een eerdere stap om uw keuzes aan te passen.

“Het Startformulier MBvO maakt veilig en zelfstandig aanmelden mogelijk”

Heeft u vragen, of hulp nodig bij uw aanmelding?

Op onze websitepagina’s over het Meer Bewegen voor Ouderen kunt u alle informatie over het MBvO én over het online Startformulier rustig nalezen. Stap voor stap wordt u geïnformeerd over het aanbod, de tarieven en het proces van aanmelden en afmelden. En heeft u een vraag of opmerking, of komt u er toch nog niet helemaal uit? Stuur dan gerust een e-mail naar 60plussport@roermond.nl. We helpen u graag verder!