Handbaldoelen bij sportpark de Wijher

In september 2022 heeft het bestuur van handbalvereniging LimMid besloten om 4 handbaldoelen te verwerven voor trainingen van onze jeugdleden op de kunstgrasvelden van korfbalvereniging Ready ’60 op sportpark de Wijher.  Mede dankzij de subsidie van het Sportakkoord Roermond konden de doelen worden besteld.

De levering van de doelen, verzorgd door Anteagroup, werd enkele malen uitgesteld. Gelukkig werden de doelen eind maart geleverd en geplaatst, waardoor we direct na de zaalhandbalcompetitie konden overschakelen naar buitentrainingen. Nu maken ongeveer 90 jeugdleden op dinsdag en vrijdag met veel plezier gebruik van de beide velden met de nieuwe handbaldoelen.

Handbalvereniging LimMid is dankbaar voor de subsidies die we hebben ontvangen, omdat hierdoor het handbalseizoen voor onze leden verlengd kan worden en de onderlinge binding tussen teams en leden van de club versterkt wordt. We willen ook graag het bestuur en de leden van Ready ’60 bedanken voor de prettige en collegiale samenwerking die het mogelijk maakt om onze handbalactiviteiten op sportpark de Wijher te organiseren.

In de toekomst zullen we met veel plezier gebruik blijven maken van de kunstgrasvelden met de handbaldoelen, aangezien buitensporten zeer aantrekkelijk is voor onze jeugdleden en de buitentrainingen door ouders veel meer worden bezocht dan trainingen in de sporthal.