23 maart 2020

Doe mee met Sportservice aan Huis!

In deze roerige tijden gooit Sportservice Roermond het roer om. Na een eerste coronacrisis-week, waarin we veel activiteiten moesten afgelasten en onze vertrouwde manier van werken loslaten, willen we weer vooruit. We vinden het belangrijk om onze focus te verleggen naar alles wat er in deze situatie nog wél mogelijk is, in plaats van onze tijd en energie te steken in beperkingen en teleurstellingen waar we weinig invloed op hebben. Sportservice Roermond beweegt altijd met jou mee, dus juist in deze moeilijke periode willen we ons aanbod zo goed mogelijk aanpassen aan ieders behoeften en (nieuwe) mogelijkheden. Daarom starten we vanaf vandaag, maandag 23 maart, met een gloednieuw concept: Sportservice aan huis! Met dit stukje (sport)service op maat willen we blijven meebewegen.

GA DIRECT NAAR DE OVERZICHTSPAGINA MET HET HUIDIGE AANBOD >>


Een grote en sterke gedachte

Natuurlijk starten we niet met Sportservice aan huis om alleen onszelf een beetje aan het werk te houden, maar juist vanuit een veel grotere en sterkere gedachte. Sport en beweging is namelijk onmisbaar om zowel fysiek als mentaal fit en gezond te blijven. Dat is belangrijk om jezelf en anderen beter te beschermen tegen het coronavirus én het levert je daarnaast ook grote andere voordelen op. Wie actief in beweging blijft voelt zich fitter en gezonder, houdt het (thuis)werken mentaal en fysiek beter vol, kan beter blijven leren en studeren, is creatiever én komt makkelijker tot een gezond eet- en leefpatroon. Bovendien is bewegen gewoon leuk om te doen, en biedt het de nodige ontspanning en afleiding in een tijd waarin eenzaamheid, verdriet, tegenslag en angst soms erg dichtbij komen.


Sportservice aan Huis gaat jou helpen

Veel mensen kennen de positieve effecten van sport en beweging al, maar dat betekent niet dat het eenvoudig is om te midden van alle corona-maatregelen op een verantwoorde manier te blijven meebewegen. Sportservice aan Huis gaat daarbij helpen! Dit doen wij met een creatief, gevarieerd en verrassend aanbod aan oefeningen, tips, demonstraties, opdrachten, challenges, verhalen, recepten, contactmomenten en nog véééél meer. Uiteraard houden we rekening met de corona-richtlijnen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid. Het aanbod van Sportservice aan Huis legt de focus op activiteiten die je kunt doen in en om het huis, met weinig mensen en middelen.


Sportservice aan Huis is voor iedereen

Het programma van Sportservice aan huis is er voor iedereen. Van de allerkleinste tot en met de allergrootste, van jong tot oud, van sporthater tot sportverslaafde en van digitaalvaardig tot digibeet. Wij zijn er voor de jonge kinderen die zich motorisch blijven ontwikkelen door de wereld om hen heen te ontdekken en letterlijk beet te pakken. Wij zijn er voor de student die even wil ontsnappen aan de zorgen over de studievoortgang. Wij zijn er voor ouderen die nu op zichzelf aangewezen zijn. En voor al die anderen die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Juist om iedereen zo goed mogelijk te helpen, kom je Sportservice aan Huis op vele plekken tegen. Houd deze website goed in de gaten, volg ons op Facebook, of blijf op de hoogte via Instagram als dat jouw voorkeur heeft. Sportservice aan Huis komt naar je toe via vele (digitale) wegen en plekken, zodat jij lekker op je plek kunt blijven.

Heb je tips of ideeën voor Sportservice aan huis?

Tips en ideeën voor ons programma zijn natuurlijk van harte welkom. Laat weten wat jij van ons verwacht, of deel al jouw goede initiatieven en ideeën. Maak gebruik van het formulier hier beneden, dan ploft jouw bijdrage vanzelf in de ideeënbus van Sportservice aan Huis. Bedankt voor je support!

 


Ideeënbus Sportservice aan Huis

Tips en ideeën voor ons programma Sportservice aan Huis zijn natuurlijk van harte welkom. Laat weten wat jij van ons verwacht, of deel jouw goede initiatieven en ideeën.
  • Vul hieronder in op welk e-mailadres we jou, indien nodig, kunnen bereiken.
  • Wat is jouw verzoek of idee voor Sportservice aan Huis?
  • Indien gewenst, kun je hier een bestand of document toevoegen om jouw tip of idee verder te onderbouwen.
    Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, doc, docx.
  • Ga je ermee akkoord dat Sportservice Roermond de door jou ingevulde gegevens enkel en alleen gebruikt voor het ontvangen van jouw tip of idee, en om eventueel naar aanleiding hiervan per e-mail contact op te nemen? Deze gegevens worden binnen 14 dagen door Sportservice Roermond verwijderd, tenzij hierover in overleg met jou andere afspraken worden gemaakt.