donderdag 25 augustus

Roermondse Sportzomer | Cuypersspeurtocht inclusief bezoek aan het Cuypershuis

Belangrijke info

Aanvang: vanaf 10:00
Eindigt om: donderdag 25 augustus 11:00
Locatie: Markt, Roermond

Ga met het hele gezin of met vrienden/vriendinnen op pad door de binnenstad van Roermond. Vanaf de Biggenmarkt start je de speurtocht die leidt naar het Cuypershuis. De speurtocht is een onderdeel van de originele Cuypersroute. Tijdens de speurtocht krijg je informatie over gebouwen en ontvang je per locatie één cijfer die uiteindelijk de schatkist opent die toegang geeft tot het Cuypershuis. Lukt het jullie om de code de kraken?

Let op: Om de speurtocht te kunnen lopen heb je een mobiele telefoon/tablet nodig met internet. 

Inschrijven

Roermondse Sportzomer: Cuypersspeurtocht incl. bezoek Cuypershuis - 25 augustus

In samenwerking met het Cuypershuis ga je deze ochtend een speurtocht lopen met opdrachten. Eenmaal aangekomen bij het Cuypershuis mag je ook een kijkje binnen nemen.
  • Laat ons hier weten met hoeveel personen jullie naar de activiteit komen.
  • U ontvangt op dit e-mail adres de bevestiging van de aanmelding.
  • Hier graag uw eigen telefoonnummer invullen. Mocht de activiteit niet doorgaan, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.
  • Op grond van de (AVG) vragen we u vooraf toestemming om tijdens de activiteiten foto's/video's maken die we later op social media en/of onze website mogen gebruiken. Zo willen wij misverstanden voorkomen over de vraag of het beeldmateriaal gebruikt mag worden.
  • We gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij hanteren daarbij de uitgangspunten van de (AVG). Dit betekent dat we uw gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. We bewaren niet meer gegevens dan noodzakelijk is en doen dit niet langer dan nodig is.