vrijdag 29 oktober

Fakkeltocht – Sjportiefestasie

Belangrijke info

Aanvang: vanaf 18:30
Eindigt om: vrijdag 29 oktober 20:00
Locatie: RRFC de Bokkerijders

Wat gaan we doen?
Op vrijdagavond 29 oktober organiseren we een fakkeltocht. Deze avond staat in het teken van zowel gezelligheid, ontmoeten als ook je eigen grenzen verleggen. Er kan gekozen worden uit 3 activiteiten:

  • FunRun (hardlopen)
  • Powerwalk (stevig tempo wandelen)
  • Recreatief wandelen

Voor alle drie de activiteiten geldt: er wordt in groepsverband bewogen en er wordt een afstand afgelegd van 5 kilometer. Onderweg kom je een aantal fakkel en lichtpunten tegen. De wandelgroepen krijgen een fakkel mee tijdens de wandeltocht. Bij terugkomst op de locatie zal er koffie/thee/fris en vlaai klaar staan. Ook ontvang je na deelname van ons een Goodiebag!

 

Locatie & tijdstip: 
We verzamelen om 18.30 uur in de kantine van RRFC de Bokkerijders. Om 18.45 uur start het actieve programma.

 

Bijzonderheden:
Voor de hardloopgroep geldt: het is een “FunRun“. De tijd die je rent is niet het belangrijkst, het gaat er om dat we met zijn allen de finish halen.

Voor je eigen veiligheid kun je er voor kiezen om zelf nog een extra lampje mee te nemen en/of opvallende kleding te dragen omdat het donker is.

 

Tot slot: Na afloop ben je van harte welkom voor een versnapering in de kantine. Bezoekers van de kantine hebben een geldig legitimatiebewijs en een geldige, actuele QR code van het coronatoegangsbewijs nodig. Op www.coronacheck.nl kun je lezen hoe je aan een geldige QR code komt. Deze zal worden gescand bij de ingang van de kantine, tezamen met jouw legitimatiebewijs.

 

Inschrijven