woensdag 13 oktober t/m woensdag 20 oktober

Bootcamp – Sportiefestasie

Belangrijke info

Aanvang: vanaf 19:30
Eindigt om: woensdag 20 oktober 20:30
Locatie: Park Hattem (Maastrichterweg)

Deze les vindt plaats in de buitenlucht in het Park bij het Nationaal Indië monument in Roermond (bij kasteeltje Hattem)
Bootcamp heeft inmiddels zijn vaste plaats veroverd en niet voor niks. Bootcamp doe je allereerst lekker buiten in de natuur, hiernaast zijn de oefeningen simpel van opzet en snel aan te leren. Geen moeilijke en ingewikkelde pasjes dus! Tijdens de lessen worden oefeningen zoals kniebuigingen, buikspieroefeningen en push-ups afgewisseld met diverse loopvormen.
Is iedereen die deelneemt aan bootcamp super afgetraind?
Nee, helemaal niet! Bootcamp is voor iedereen die een uurtje flink wil sporten op zijn niveau. Bootcamp is echter geen wandeling in het park.

Maak kennis met deze leuke workout waarbij we diverse oefeningen voor het lichaam combineren met kleine afstanden rennen.

Datum
woensdag 13 oktober les 1: kennismaking
woensdag 20 oktober les 2: vervolgles

Tijd
19:30-20:30 uur

Locatie
Park Hattem (Maastrichterweg)

Inschrijven

Bootcamp - Sjportiefestasie

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.
  • (optioneel)
  • dag/maand/jaartal
  • Op grond van de (AVG) vragen we jouw vooraf toestemming om tijdens de activiteiten foto's/video's te maken die we later op social media en/of onze website mogen gebruiken. Zo willen wij misverstanden voorkomen over de vraag of het beeldmateriaal gebruikt mag worden.