De Roermondse Sportzomer 2021

EEN SPORTIEVE ZOMER IN EEN FEESTELIJK JASJE

Sportservice Roermond bestaat 1 september 20 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan.

 

Na 2 succesvolle edities, is deze sportzomer de perfecte start van ons jubileum jaar.

6 weken lang is Roermond het toneel van een tal van leuke en gave sport- en beweeg activiteiten voor jong en oud. Van Urban- en water sports, voetbal- en dans clinics tot aan balkonbewegen, een  mindwalk en zelfs een speurtocht in combinatie met het Cuypershuis. Het wordt een top zomer en met deze gids mis je geen activiteit!

In de agenda op deze website zie je alle activiteiten die we organiseren voor jong en oud en ben jij klaar voor een zomer vol onbezorgd sport- en beweegplezier. En misschien zie je jezelf wel terug op de foto’s van vorig jaar!

Let op! Bij veel activiteiten moet je jezelf eerst aanmelden. Dit doe je door het formulier in te vullen van de activiteit waar je graag aan zou willen deelnemen.
Al onze activiteiten staan op onze agenda pagina.

Het wordt wederom een fantastische sportzomer geheel volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Wij hebben er zin in!

Tijdens de activiteiten kunnen foto’s gemaakt worden voor PR doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan even bij de instructeurs aan.

Vergeet ook niet onze social media in de gaten te houden. Wijzigingen in het programma worden via deze kanalen kenbaar gemaakt.

Wij zijn er klaar voor en het rest ons alleen nog het startsein te geven:
3…2…1 

LAAT DE ROERMONDSE SPORTZOMER 2021 BEGINNEN!

Tot ziens bij één van de activiteiten!

Team Sportservice Roermond

Download de Roermondse Sportzomer Pocketgids 2020

Wil je niets missen van alle activiteiten deze zomer? Dan download hier de handige SPORTZOMER GIDS. In deze gids staat precies vermeld welke activiteiten wanneer en waar gehouden worden. Het boekje is opgebouwd in twee delen; voor kinderen/jongeren/gezinnen én voor volwassenen/senioren.

De Sportzomer Gids kan hieronder gedownload worden: