De Roermondse Sportzomer

De hele zomervakantie lang gratis sporten

Iedere zomer vormt Roermond zes weken lang het decor voor een gevarieerd aanbod aan te gekke sporten en de leukste activiteiten. Sportservice Roermond organiseert dan namelijk de Roermondse Sportzomer.

De Roermondse Sportzomer beleefde vorig jaar een kickstart met een heel succesvolle eerste editie. Deze nieuwe zomerse sporttraditie willen we natuurlijk graag in stand houden, maar de maatregelen rondom het coronavirus vragen wel om wat extra creativiteit.

De focus tijdens deze tweede editie van de Sportzomer ligt daarom op alles wat we wél kunnen doen, om er samen met jullie een actieve en mooie zomer van te maken. Zes weken lang bieden we een gevarieerd aanbod aan te gekke sporten en de leukste activiteiten! En uiteraard houden we ons daarbij steeds aan de richtlijnen van het RIVM. Zie hieronder het bestand voor de regels.

In de agenda op deze website zie je alle activiteiten die we organiseren en ben jij klaar voor een zomer vol onbezorgd sport- en beweegplezier. En misschien zie je jezelf wel terug op de foto’s van vorig jaar!

Let op! Bij veel activiteiten moet je jezelf eerst aanmelden. Dit doe je door het formulier in te vullen van de activiteit waar je graag aan zou willen deelnemen. Al onze activiteiten staan op onze agenda pagina.

Download de Roermondse Sportzomer Pocketgids 2020

Om kinderen letterlijk en figuurlijk op weg te helpen, hebben we ook in 2020 een handige Sportzomer Pocketgids samengesteld die hieronder is terug te vinden. In deze gids staat precies vermeld wat men bijvoorbeeld kan verwachten van de stadswandeling, bootcamp of het piramide bouwen. Deze pocketgids kan hieronder gedownload worden: