Het gezondschap in de Supermarkt

Back to school

De scholen zijn weer gestart en dan is het weer tijd om de lunchtrommels te vullen. We gaan namelijk Back to School. Een gezonde lunch is voor kinderen erg belangrijk. Maar hoe vul je nou eigenlijk een trommel zonder rommel? Jan Linders Roermond en Jan Linders Swalmen laten het graag zien in hun gezondschap.

TROMMEL ZONDER ROMMEL

Met goede voeding geef je je kind de perfecte basis om lekker te kunnen presteren op school en om vol energie het schooljaar door te komen. In de brochure Trommel zonder rommel vind je mooie tips hiervoor.

DE ACTIE GAAT VERDER

Niet alleen in de brochure, maar ook zichtbaar in de supermarkt. Vanaf 5 september gaat de actie ‘Gezondschap’ in 32 supermarkten in 15 Limburgse gemeenten van start. Het thema is ‘Back to school’ en in dit schap staan de gezonde producten bij elkaar. Zo wordt het klanten gemakkelijker gemaakt om een gezonde keuze te maken.

Naast dat in het schap de gezonde keuzes te vinden zijn, wordt er door middel van productkaartjes informatie gedeeld over de richtlijnen voor een gevarieerd voedingspatroon. Door uitleg te geven over het belang van de voedingstoffen zien we graag dat ouders/verzorgers, maar ook de kinderen structureler het gezonde kiezen.

DEELNEMENDE SUPERMARKTEN

Van de 32 deelnemende supermarkten zijn er 2 te vinden in de gemeente Roermond. David Hovestad van Jan Linders Swalmen hoefde dan ook niet lang na te denken. Meteen na het delen van de actie liet hij het volgende weten: “Wat een superleuke activiteit. Uiteraard willen wij hieraan meedoen.” Alex van der Schaaf Van Jan Linders Roermond noemde het ook al snel een goed initiatief en zei het volgende: “We willen hier graag aan meewerken. Ik stel voor om een afspraak te maken.” Al snel was het geregeld en ontvingen zij op 30 augustus, van de JOGG-regisseur, de materialen om het gezondschap in te richten. Ben je nieuwsgierig geworden? Van 5 september tot en met 23 september is het gezondschap te zien in de deelnemende supermarkten.

Gezondschap
Gezondschap