HealthyLIFE

Voor iedereen die wilt meebewegen naar een gezonde leefstijl in Roermond

HealthyLIFE is een programma voor mensen met overgewicht of obesitas. Het programma is een stimulans om uw leefstijl kritisch onder de loep te nemen én om zowel uw beweeg- als voedingsgewoonten te veranderen. Elke aanpassing in uw leefstijl kan al gezondheidswinst opleveren.


Duur programma

Het programma healthyLIFE duurt 24 maanden.
Tijdens de leefstijlcoaching neemt u deel aan 16 groepssessies en een aantal individuele sessies. Bewegen, voeding, ontspanning, slaap en Positieve Gezondheid staan hierbij centraal.
Het beweegprogramma volgt u gedurende 14 weken. Dit is een small group traject.


Podcast – Een inkijkje in het programma.

In deze aflevering vertellen deelnemers Jenne en Annemiek ons over hun ervaringen met het programma. Bekijk de volledige podcast via deze link!


Aanmelden

Deelname aan het programma is kosteloos.
U kunt aanmelden voor het programma via de huisartsenpraktijk. Bespreek uw interesse met uw huisarts of met de praktijkondersteuner. Deze mag u doorverwijzen. Vervolgens wordt u telefonisch benaderd voor een intakegesprek.

Meer informatie over healthyLIFE

Meer informatie leest u in de informatiebrochure die u hieronder kunt downloaden. Of bekijk de website van het healthyLIFE programma. Bespreek de informatie eventueel met uw partner, familie of vrienden. Heeft u na het lezen nog vragen? Dan kunt u terecht bij uw huisarts en praktijkondersteuner. Of stel uw vraag aan ons.