Projecten van Sportservice Roermond

Roermondse Sportzomer: De hele zomervakantie gratis sporten

Pocketgids Roermondse Sportzomer 2019In de zomer van 2019 vormt Roermond zes weken lang het decor voor een gevarieerd aanbod aan te gekke sporten en de leukste activiteiten. Sportservice Roermond organiseert namelijk voor het eerst de Roermondse Sportzomer. Vanaf 8 juli tot en met 15 augustus is er iedere dag iets te doen.

Onder meer een tennisclinic, een workshop breakdance, een voetbaltoernooi, fiets- en wandeltochten en zelfs een Archery Tag Event geven kleur aan een actieve en afwisselende Sportzomer. Verspreid over heel Roermond vinden deze activiteiten plaats; van Herten tot in Hoogvonderen en van Swalmen tot op de Donderberg. Aan de hand van een handige Sportzomer Pocketgids kan iedereen ontdekken wat er in de buurt te doen is.

Deze eerste Roermondse Sportzomer vormt de kickstart voor een lange Sportzomertraditie. Sportservice wil ook de komende jaren zoveel mogelijk kinderen en hun ouders in beweging krijgen, met de Roermondse Sportzomer als een terugkerend, vertrouwd en feestelijk zomerevenement. Daarbij gaan we steeds uit van de Olympische sportgedachte: meedoen is belangrijker dan winnen. Dus voor de sportieve zomer hoef je Roermond niet meer uit.

Sportzomer Pocketgids

Om kinderen letterlijk en figuurlijk op weg te helpen, hebben we een handige Sportzomer Pocketgids samengesteld die is uitgedeeld via de lokale basisscholen. In deze gids staat precies vermeld wat men bijvoorbeeld kan verwachten van het Levend Stratego in het Nonnenbos of het Lasergamen in Sporthal de Donderberg. Tot slot is er onze Sportservice Facebookpagina waar wij niet alleen wekelijks de activiteiten publiceren, maar ook updates geven over eventuele wijzigingen. Uiteraard vind je hier ook meer informatie over alle andere projecten van Sportservice Roermond.