40e Sportgala Roermond eert kampioenen en vrijwilligers!

Na een aantal jaren afwezigheid is het weer tijd voor het 40ste Roermondse Sportgala!

Tijdens het Sportgala worden zoals gebruikelijk alle sportkampioenen van de gemeente Roermond van het afgelopen sportseizoen gehuldigd. Omdat het laatste Sportgala is gehouden in januari 2019 kunnen sportverenigingen iedereen opgeven die vanaf januari 2019 kampioen is geworden. Daarnaast leggen wij een bijzonder accent op onze vrijwilligers.

Voor de clubs een uitzonderlijk moment om uw “super”- en “top”-vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Motto: Zonder vrijwilligers geen kampioenen!

Per vereniging kunnen 10 supervrijwilligers worden aangemeld voor een onderscheiding met ons exclusieve vrijwilligersspeldje. Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst de nieuwe categorie, namelijk de topvrijwilliger (voorheen zilveren speld). Topvrijwilligers zijn mensen die er echt bovenuit springen, deze kunt u als bestuurder aandragen. Het comité Sportgala beslist naar welke vrijwilliger(s) deze prijs gaat.

Door de verbouwing van Theater de Oranjerie wijken wij dit jaar uit naar Royal Theater. Een mooie en intiemere locatie dan de zaal van theater van de Oranjerie. Daarom kunnen van uw vereniging de Nederlands kampioenen of hoger (Europees, Wereld), maximaal 3 vrijwilligers én een afvaardiging van het bestuur van maximaal 3 personen een gratis toegangskaart bestellen. De medailles van uw kampioenen kunt u als bestuurslid ophalen, meenemen naar uw vereniging en vervolgens uitdelen aan de kampioenen.

Uiteraard zorgen wij ook deze editie voor een aantrekkelijk programma, met naast de uitreiking en de huldigingen ook optredens van diverse artiesten.

Kortom, meld uw kampioenen én vrijwilligers snel aan via onderstaande aanmeldlinks en we zetten ze in het zonnetje op 11 mei in het Royal Theater.

Datum: donderdag 11 mei 2023
Locatie: Royal Theater, Hamstraat 7A, Roermond
Tijdstip: 19.00 uur